متاسفانه شما اولین نیستی اون های که ای دی هاشون حداقل 2 تا 3 سال جوین شده باشه تو یاهو این مشکل رو دارن می تونی مثل من یه ای دی جدید بسازی منم دنبال راه حلی بودم اما متاسفانه پیدا نکردم
دوستان یه چند ماهی هست که میل باکسم به طور متوسط روزی 70-80 تا ایمیل تبلیغاتی (اسپم)...واردش میشه ... دیوونم کرده... این مدتی که نتونستم بیام هم 3800 تا ایمیل مزخرف و تکراری اومده بود واسم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه درخواست دارم و اون اینه که آیا برنامه ای وجود داره یا اینکه راهی وجود داره که بشه جلو اینا رو گرفت ؟ عاصی شدم به خدا
|
متاسفانه شما اولین نیستی اون های که ای دی هاشون حداقل 2 تا 3 سال جوین شده باشه تو یاهو این مشکل رو دارن می تونی مثل من یه ای دی جدید بسازی منم دنبال راه حلی بودم اما متاسفانه پیدا نکردم
New Season
D J V A H I D (13-12-08)
نتیجه ی ثبت کردم ایمیل خودتون در هر جایی باعث این Spam ها میشه .
میتونید Sender این نوع E-Mail ها رو Block کنید که دیگه ازشون E-Mail نیاد .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (13-12-08)
ساسان جان میشه بگید یه چه صورت میتونم بلوکشون کنم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks